spot_img
More

    Burger’s Hood: Το νέο μπεργκεράδικο στο Περιστέρι, που προσγειώθηκε για να απογειώσει τη γεύση!

    Ο Μάης που μας πέρασε, έφεξε κάτι περισσότερο από καλά στο Περιστέρι, αφού μαζί με τα τριφύλλια, στην περιοχή άνθισε και ένα ζουμερότατο μπεργκεράδικο που ήδη αποτελεί ένα ξεχωριστό new entry στις καρδιές του κοινού του. Μιλάμε φυσικά για το Burger’s Hood, την καθαρόαιμη americana και real deal πινελιά του Περιστερίου από τον chef Στέργιο Πατσάκα, που κυριολεκτικά προσγειώθηκε για να απογειώσει κάθε μας μπουκιά. 

    Πριν μπούμε στην πτήση για το μαγικό κόσμο των γεύσεών του, το Burger’s Hood φροντίζει ήδη να μας δώσει πρώτης θέσης αεροπορικά για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσα από ένα ξεχωριστό χώρο που εκτός από burger, μυρίζει pure Αμερική. Το προσεγμένο industrial σκηνικό με τις κρεμαστές λάμπες, τα ξύλινα stands και τους μεγάλους πάγκους, άρτια παντρεμένο με το παραδοσιακό ελληνικό μωσαϊκό στον εξωτερικό χώρο, μιξάρει άψογα μια γνήσια αμερικάνικη κουλτούρα με ελληνική επίγευση. Στην εικαστική φαρέτρα του χώρου, συγκαταλέγεται ένα όμορφα παραλλαγμένο σκίτσο της θεάς Δικαιοσύνης που αυτή τη φορά να κρατάει δύο… burger στη ζυγαριά της, αλλά και ο θρυλικός Samuel Jackson που απολαμβάνει μια γενναία μπουκιά burger από την περίφημη σκηνή στο Pulp Fiction. 

    Μπουκιά που θα απολάμβανε εξίσου απολαυστικά, αν έριχνε μια ματιά στον πλούσιο κατάλογο του μαγαζιού, ο οποίος κυριολεκτικά αποτελεί μια ωδή στην αμερικάνικη κουζίνα με όλα τα υλικά να είναι 100% χειροποίητα. Την παρέλαση γεύσης ανοίγουν οι δροσιστικές χειροποίητες σαλάτες του μαγαζιού, όπως η σήμα κατατεθέν Hood με σπανάκι, μαρούλι, λόλα, ντοματίνια, πανσέτα και μοτσαρέλα αλλά και η χορταστική σαλάτα ζυμαρικών με φαρφάλες, κοτόπουλο, sauce tartare και φρέσκια μυρωδικά. Προτού πάρει θέση το βαρύ πυροβολικό, μια σειρά από ορεκτικά θα ακονίσουν εξίσου τα μαχαιροπήρουνα σας, όπως τα ζουμερά φιλετάκια κοτόπουλο με το σουσάμι ή τα τραγανά onion rings που αποτελούν το… promise ring ενός πολλά υποσχόμενου γευστικού γάμου. Κι αφού ήδη ο ουρανίσκος μας παρελαύνει ρυθμικά, ακολουθεί ένα μοναδικό drum roll από μια γευστικότατη αμερικάνικη μπάντα με κυρίως πιάτα και burgers. 

    Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τα καταπληκτικά spare ribs από μαριναρισμένα χοιρινά παϊδάκια (1kg) συνοδευόμενα από χειροποίητη Jack Daniels sauce, coleslaw και πατάτες τηγανητές, καθώς και την παντσέτα bbq από μαριναρισμένες bbq παντσέτες ψημένες στο grill, συνοδευόμενες από σπιτική bbq sauce και πατάτες τηγανητές. Την παρέλαση κλείνει το Ιππικό, μέσα από μια σειρά ζουμερότατων burger σε πραγματικά large μερίδες, ώστε κανένας επιβάτης να μην φύγει πεινασμένος! Ξεχωρίσαμε το Hoody με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι 400γρ, cheddar, bacon, iceberg, ντομάτα, μουστάρδα και ketchup, το Juicy με δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια (200+200γρ), λόλα, ντομάτα, παρμεζάνα και τριπλή sauce από bbq, honey mustard και tartare, αλλά και το Stuffed Crispy από τραγανό φιλέτο στήθος κοτόπουλου πανέ γεμιστό με τυρί και bacon, ντομάτα, λόλα και mustard sauce. 

    Είναι κάτι παραπάνω από σαφές, πως αν και early bird στην περιοχή, το Burger’s Hood έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το δικό του juicy αποτύπωμα στην περιοχή, και όχι μόνο. Μέσα από το φιλικό του περιβάλλον, τα απολαυστικά του πιάτα, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων του, καθημερινά επιβεβαιώνει πως ό,τι και να επιλέξετε, φεύγοντας θα φωνάξετε ένα δυνατό «God bless Burger’s Hood!». 

    Burger’s Hood
    Παπαδιαμάντη 2, Περιστέρι, τηλ. 2105718988
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot