spot_img
More

    Ο specialty καφές που αγαπήσαμε, στην Kuppa της καρδιάς μας

    Όλα τα café bars, έχουν ένα όνομα, όμως λίγα είναι αυτά που διαθέτουν ψυχή. Εκπέμπουν αγάπη και καταφέρνουν να μπουν ζεστά και χουχουλιάρικα στην καρδιά σου, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο «στέκι». Εκεί μπορείς να διατηρείς αβίαστα το αίσθημα της άνεσης που νιώθεις στο σπίτι σου.

    Τέτοιες ιστορίες καθημερινής, local αγάπης θα νιώσεις και θα βιώσεις με την καρδιά σου στο Kuppa. To μικρό café bar, που παρά το μέγεθός του, έχει καταφέρει να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους  locals – και όχι μόνο- και να ζωντανέψει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τη γειτονιά της οδού Ηφαιστίωνος, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Γουδή. Η αγάπη που εισέπραξε και που εισπράττει ως σήμερα, το εξέλιξε και το επανεφηύρε ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα σήμερα να μιλάμε για το απόλυτο spot της περιοχής, με δυνατά parties, θεματικές βραδιές κι – όταν ο καιρός ευνοεί – μια υπαίθρια εμπειρία εξόδου που θυμίζει νησί. 

    Η καλή μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με καφέ ασυναγώνιστης ποιότητας, φερμένο από κάθε εξωτική και γόνιμη γωνιά του πλανήτη, ξεκινώντας από  τον Βενετσιάνικο specialty coffee, 100 % Arabica, παρασκευασμένο στην εντέλεια από την ομάδα των barista, και καταλήγοντας σε guest μονοποικιλιακούς από Κούβα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, κ.ο.κ. Μια πραγματική απόλαυση του καφέ που ξυπνά τις αισθήσεις και ζωντανεύει την καθημερινότητά σου, στην υπέροχη – signature πλέον – τυρκουάζ-λευκή, take away κούπα τους.

    Το Kuppa καθημερινά με φροντίδα αγκαλιάζει, ένα ετερόκλητο κοινό που το επιλέγει για να απολαυσει τον καφέ της ημέρα ή ένα λαχταριστό σνακ, να δουλέψει στο laptop, να απολαύσει δροσιστικά και ακαταμάχητα cocktails. Zωηράδα και νεολαία, καθημερινοί χαιρετισμοί, χαμόγελα ικανοποίησης.

    Ένα cozy περιβάλλον στο οποίο όλοι είναι (και αισθάνονται ευπρόσδεκτοι), από την πρωινή καλημέρα μέχρι το απογευματόβραδο, όπου η διάθεση χαλαρώνει και διψάει για κοκτειλάκι, το οποίο εδώ θα ανακαλύψεις ότι στέκεται με τιμές και δάφνες στο ύψος των περιστάσεων: οι premium ετικέτες, φρέσκα και ψαγμένα υλικά, θα σε οδηγήσουν σε έναν μονόδρομο απόλυτης ευτυχίας, όποια κι αν είναι η βάση της επιλογής σου.

    Εκεί που πραγματικά το Kuppa απογειώνεται και δείχνει την καθαρόαιμη fun πλευρά του είναι τα parties, τα οποία μπορεί να έχουν τη μια βδομάδα θεματική το mexican στοιχείο με γευστικά τάκος και μπουρίτο, την επόμενη Ισπανική με σαγηνευτικά τάπας, την άλλη aperitivos. Εδώ δε θα βαρεθείς ποτέ – και το εννοούμε! Χορός, ανάλαφρη διάθεση που σε διατηρεί σε καλοκαιρινό mood, ενώ τα ποτά έρχονται πάντα ζευγάρι με υπέροχα συνοδευτικά, δίνοντάς σου αυτό το αίσθημα της περιποίησης, με τον τρόπο που το Kuppa ξέρει να προσφέρει στους φίλους του.

    Η ζωή μπορεί να είναι λίγο μουντή στην πόλη, όμως σημεία όπως το Kuppa τα αγαπάμε γιατί δίνουν το χρώμα και την χαρούμενη διάθεση στη ζωή μας. Προσφέρουν μια οικεία ατμόσφαιρα και μια περιποίηση, από το προϊόν, ως το service, που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο και σε κάνει παντοτινά δικό του, για κάθε στιγμή της ημέρας σου!

    Kuppa 
    Ηφαιστίωνος 12, Ζωγράφου, τηλ. 2114131175
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    14 feelgood στέκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα

    Η έξοδος στην Αθήνα δεν κρίνεται απαραίτητα πλέον από ένα ωραία στημένο μενού και μόνο. Η νέα εποχή έχει...

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot