spot_img
More

    Zebu Coffee Specialists: Αγάπη, τεχνογνωσία και αναζήτηση για πραγματικά κορυφαίο καφέ

    Το Zebu δεν είναι άλλο ένα coffee shop. Είναι μια εταιρία που άπτεται όλου του ταξιδιού του καφέ, από την καλλιέργεια μέχρι την εισαγωγή κι από το fermentation και τη συνταγολογία μέχρι το ποτήρι σου. Διαθέτοντας όλη την πολύτιμη τεχνογνωσία και με ιδιόκτητο roastery διεθνών προδιαγραφών, οι άνθρωποί του είναι σπεσιαλίστες στον specialty καφέ, βρίσκονται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων, αναζητούν ειδικές επεξεργασίες, διερευνούν τις τάσεις, τηρούν πρωτόκολλα που ανεβάζουν στροφές στην ποιοτική ταυτότητα του τελικού προϊόντος. 

    Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια μεταφράζεται τηρώντας ευλαβικά τα ημερολόγια συγκομιδής με στρατηγικές αγορές κόκκων από τις πιο ποιοτικά άρτιες και φρέσκιες σοδειές και εξαργυρώνεται με 5 ετικέτες single origin estate καφέδων με συναρπαστικά αρώματα και λεπτές, φίνες γεύσεις που θα βρεις πίσω από τη μπάρα του retail και διαθέσιμες για να ανακαλύψεις. 

    Η brown ετικέτα περιλαμβάνει πιο γλυκά χαρακτηριστικά με επιγεύσεις από σοκολάτα, μπισκότα και καραμέλα – προτείνεται για την μύηση κάποιου στον specialty καφέ – η red έχει φρούτα και κιτρικές οξύτητες – πολύ ιδιαίτερη – η black σου δίνει στίγματα από βανίλια και κανέλα, η gold ανεβαίνει επίπεδο με καινοτόμα πρωτόκολα στο fermentation, όπως π.χ. αναερόβια ζύμωση ή θερμική διαδικασία, ενώ τέλος η platinum αφορά στους top καφέδες παγκοσμίως, που βραβεύονται σε διαγωνισμούς, όπως ο geisha. 

    Οι καταρτισμένοι baristas του είναι πάντα εκεί για να σε καθοδηγήσουν βάσει των γευστικών σου προτιμήσεων, στον καφέ που θα «κουμπώσει» ιδανικά με αυτό που ψάχνεις, ενώ δεδομένης της μόνιμης εξέλιξης της εταιρίας, παρέχεται consulting, training και δυνατότητα χονδρικής σε άλλα coffee shops της Αθήνας. Ένα παράδειγμα του πόσο «μπροστά» είναι το Zebu (και) στην τεχνολογία του καφέ, είναι το γεγονός ότι θα παρουσιάσει αυτές τις μέρες μια νέα, αυτοματοποιημένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη μηχανή για το γάλα, με ελάχιστο footrprint στον πάγκο αφού τα δοχεία της βρίσκονται από κάτω, που μπορεί on demand να φέρει το γάλα στην μορφή που το χρειάζεται ο barista, για capuccino, flat white, κ.ο.κ.

    Το project του καταστήματος είναι χάρμα οφθαλμών με ένα φυσικό πράσινο να περιβάλλει τον φωτεινό του χώρο, αναπαυτικά τραπεζοκαθίσματα και ένα υπέροχο αίθριο για να απολαύσεις τον καφέ σου όπως σου αξίζει. Σύντομα θα πρωτοπορήσουν για μια ακόμη φορά με drive thru, για όσους βιάζονται μεν αλλά θέλουν έναν κορυφαίο καφέ, σε πολύ σύντομο χρόνο. 

    Τέλος, συντονίσου στα social media του Zebu γιατί 4 φορές το χρόνο – και συγκεκριμένα κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι αλλά και του Αγίου Βαλεντίνου, την επέτειο που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του δηλαδή το 2019, το Zebu σερβίρει υπέροχα αποκλειστικά χαρμάνια που θα σε ενθουσιάσουν! 

    Zebu Coffee Specialists 
    Ιδομενέως 47 & Αίαντος 63, Ίλιον, τηλ. 2130078000
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

    Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot