spot_img
More

    Cultivos Coffee Νέο Ηράκλειο: Ένα spot που επενδύει σε ολόκληρη την εμπειρία του καφέ

    Η εποχή μας – μαζί με τις νέες γενιές που την καθορίζουν και την διαμορφώνουν – δίνει αξία στο περιβάλλον, τη μητέρα Γη, αγκαλιάζει την καρποφορία, εκτιμά την ποιότητα στην θρέψη, σέβεται τον άνθρωπο. Τα Cultivos, πλήρως εναρμονισμένα με αυτή τη φιλοσοφία, είναι το σήμερα και το αύριο του specialty καφέ, του σνακ και του brunch, ένα brand με ουσιώδεις δεσμούς και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλλιεργητές του κόσμου, και την – σπουδαία στον χώρο – υπογραφή της Taf.

    Έτσι, και στο ολοκαίνουργιο κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο – που άνοιξε μόλις τον περασμένο Οκτώβρη – η κάθε σου επίσκεψη επισφραγίζεται με καφέδες διακεκριμένους, αλλά προπαντώς από ζεστή φιλοξενία, υπέροχο περιβάλλον και πραγματική απόλαυση στην κούπα και στο πιάτο σου. Γωνιακό, φωτεινό και ζωντανό, το Cultivos της Λεωφόρου Ηρακλείου στον αριθμό 307, είναι αυτή η γλυκιά ανάπαυλα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, η στιγμή που αφιερώνεις σε σένα, για να ευχαριστηθείς και να τονωθείς. 

    Αξίζει πραγματικά να αφεθείς στην μαγεία του, με οδηγό τον barista και να δοκιμάσεις τόσο το ισορροπημένο house blend, όσο και τους single estate καφέδες που η Taf επιλέγει κάθε εποχή, με αυστηρά κριτήρια και αμέριστη φροντίδα. Αν είσαι λάτρης του cold brew καφέ, τα νέα είναι άκρως ευχάριστα: εδώ φτιάχνουν τον δικό τους, έχοντας τελειοποιήσει την κρύα εκχείλιση, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

    Την ίδια στιγμή, ο χώρος προσφέρεται για το ιδανικό γευστικό διάλλειμα στην ημέρα, και στο μέτωπο του γλυκού ή του σνακ, με homemade cakes όπως red velvet, μηλόπιτα, muffins, premium σάντουιτς, σπιτικές πίτες και baked προϊόντα. Ξεχωρίσαμε τα pancakes με σιρόπι σφενδάμου και μύρτιλλα, τα banana breads (και σε vegan εκδοχή), την πολύσπορη μπαγκέτα με γραβιέρα Νάξου και καπνιστή μπριζόλα – κάτι όμορφο για τον καθένα ξεχωριστά, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά, ολόφρεσκα υλικά και ωραίες συνταγές. 

    Όσο η μέρα προχωράει, σερβίρουν spritz και cocktails όπως Aperol, Daquiri, Negroni, φτιάχνουν δε εξαιρετικό Mojito – ενώ καθολικά το κατάστημα στοχεύει σε μια zero waste φιλοσοφία, ξεκινώντας από τα καπάκια στις κούπες μέχρι το συνολικό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Υπερβαίνοντας και ξεπερνώντας ό,τι μπορεί να έχεις στο νου σου για ένα coffee shop, το Cultivos στο Νέο Ηράκλειο προσφέρει ένα πλήρες κι ενημερωμένο retail corner που απευθύνεται σε home barista με πάνω από 20 διαφορετικές γευστικές επιλογές και αξεσουάρ για την παρασκευή καφέ ή τσάι, στο σπίτι ή το γραφείο.

    Cultivos Coffee Νέο Ηράκλειο
    Λεωφόρος Ηρακλείου 307, Νέο Ηράκλειο, τηλ. 2110011146
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in the city: Αυλές, ταράτσες κι άλλα spots για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

    Αν κάτι μας διδάσκουν τα καλοκαίρια στην πόλη (δεδομένου ότι αδειάζει και αποσυμφορίζεται), είναι ότι η Αθήνα είναι πανέμορφη...

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot