spot_img
More

    Living Green: Η eco-friendly πτυχή του design

    Σε μια εποχή που η ψυχή αποζητά την φύση, την επιστροφή στην απλότητα, την ανάγκη για μια αίσθηση γαλήνης, τα Living Green είναι ο ιδανικός προορισμός. Εδώ το ιδιαίτερο design και η περιβαλλοντική ενσυναίσθηση τέμνονται μοναδικά, μέσα από μια συνεχώς εξελισσόμενη συλλογή, διαμορφωμένη με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και την προσεγμένη αισθητική.

    Με δεδομένη αυτή την περιβαλλοντική ενσυναίσθηση, το Living Green στα Εξάρχεια – που φέτος διανύει το 15ο έτος της πορείας του – αλλά και το Living Green στην Κηφισιά, συγκεντρώνουν όλα αυτά τα αντικείμενα που θα αγαπήσεις για την χρηστικότητα, το σύγχρονο ντιζάϊν, την πράσινη παραγωγή, τα ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά τους. 

    Οι χώροι τους, ακολουθώντας πιστά τις καθαρές γραμμές του βόρειου ντιζάιν, είναι μέρη που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι. Ανάμεσα στο πλήθος προϊόντων φτιαγμένων με χαρτί, από σκουλαρίκια μέχρι εντυπωσιακά, χρωματιστά, feelgood διακοσμητικά για το σπίτι, θα βρεις επίσης «δώρα που ανθίζουν», γλαστράκια και αντικείμενα που φαινομενικά είναι σαν πέτρες, που με λίγο νερό και απειροελάχιστη φροντίδα, γίνονται μικροί «κήποι» στην πόλη. 

    Για να μυήσουμε τη νέα γενιά στην eco friendly κουλτούρα, μια μεγάλη γκάμα παιδικών προϊόντων, από ρούχα, ως οικολογικά παιχνίδια, διαδραστικά παιχνίδια είναι εκεί για να συνδράμουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στη νοητική εξέλιξη και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων στα παιδιά μας. 

    Μετά είναι τα είδη ένδυσης, σε ιδιαίτερα πατρόν και μοτίβα που σου φτιάχνουν τη μέρα, που σε περιπτώσεις προωθούν τη διαδικασία του upcycling, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και την καθημερινότητα στο γραφείο, με εναλλακτικές λύσεις για τη μείωση του πλαστικού όπως καλαμάκια, είδη κουζίνας και κάμπινγκ από μπαμπού, αλλά και τσάντες, υπέροχα θερμός και σακίδια από οργανικό βαμβάκι. 

    Η γνώση, η ενημέρωση κι η συνεχής αναζήτηση μας οδηγεί πλέον συνειδητά, να παραδώσουμε τον κόσμο που ζούμε, πολύ καλύτερο από ότι τον βρήκαμε. Η αρμονία του τρόπου ζωής μας με τη φύση είναι κάτι που όλοι συνειδητοποιούμε και υλοποιούμε μέσα από έναν πράσινο τρόπο ζωής. Living Green είναι μια θετική δήλωση κι ένα μονοπάτι για να τον διαβείς με απόλυτη καλαισθησία!

    Living Green
    Χαριλάου Τρικούπη 33, Εξάρχεια, τηλ. 2103827278 
    Αλωνίων 2, Κηφισιά, τηλ. 2111829692 
    www.livingreen.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Η Αθήνα στα μονοπάτια της ιταλικής κουζίνας: Ο οδηγός με τους πιο νόστιμους προορισμούς

    Η ιταλική κουζίνα έχει ως αφετηρία την εντοπιότητα. Οι Ιταλοί επινόησαν το slow food κίνημα που επικεντρώνεται στη χρήση...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot