spot_img
More

    Ohh Boy: Η πιο casual, θρεπτική κι ολόγλυκια στιγμή της ημέρας σου

    Η νέα εποχή στην έξοδο θέλει concepts με συναίσθημα και ουσία και προτάσεις που ξεφεύγουν με κάποιο τρόπο από τις πεπατημένες, προσελκύοντας ετερόκλητο κόσμο που με αγάπη ανακυρήσσει ένα μέρος «στέκι». Το Ohh Boy άνοιξε πριν 7 χρόνια σε μια Αρχελάου εντελώς διαφορετική, πολύ πριν την ανάδειξή της σε μια από τις πιο δημοφιλείς της Αθήνας. 

    Επένδυσε στο ωραίο περιβάλλον – μ’ένα λευκό που σε αγκαλιάζει σαν πασμίνα, κι έναν αποσυμφορητικό μινιμαλισμό – στην εποχικότητα και την ποιότητα της πρώτης ύλης στα χειροποίητα γλυκά και τα αλμυρά του, στον καλό καφέ και τα ωραία κρασιά και cocktails, κι έγινε μια «αγκαλιά» όπου τίποτα δεν είναι στημένο στην ατμόσφαιρα, κι όλοι είναι πραγματικά ευπρόσδεκτοι. 

    Στα τραπέζια του – που απλώνονται έξω όταν ο καιρός το επιτρέπει – θα δεις όλες της φυλές της πόλης, από τον φοιτητή μέχρι τον συνταξιούχο κι από τον γηγενή Παγκρατιώτη μέχρι τον τουρίστα Αυστραλό να δίνουν ραντεβού για αρωματικό καφέ και δυναμωτικό brunch από το πρωί. Τριγύρω φρέσκα λουλούδια και μυρωδικά στα παρτέρια χαρίζουν το δικό τους χρώμα σε κάθε επίσκεψη, λίγο πριν οι βιτρίνες του ξυπνήσουν τα πιο βασικά σου ένστικτα, με healthy νοστιμιές που φτιάχνονται καθημερινά in house. 

    Το Ohh Boy ανέτειλε μαζί με μια νέα εποχή συνειδητότητας που προτείνει μια καλύτερη σχέση με το νου, τη ψυχή και το σώμα μας, μια εποχή που ο τρόπος που τρεφόμαστε έχει σημασία: Γι’αυτό εδώ στις παρασκευές του θα απολαύσεις βιολογικά αυγά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, superfoods, προζυμένια ψωμιά, το αλφαβητάρι της υγιεινής διατροφής δοσμένο όμως με πολλή γεύση και πολλή φαντασία. 

    Οι σαλάτες όπως δεν τις έχεις ξαναφάει, όπως η thai noodle salad με άσπρο και κόκκινο λάχανο, κόκκινες πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι και κόλιανδρο με μια ωραία καυτερή σάλτσα από φυστίκια, τα σάντουιτς βγαλμένα από το όνειρο, με χούμους, με αβοκάντο, με χειροποίητα pesto και chutneys, αποφεύγοντας όπου είναι δυνατό τα ζωικά παράγωγα.

    Τα απογεύματα, εκεί που ο ήλιος πέφτει βάφοντας ρόδινο τον ουρανό, τη στιγμή που φεύγουν οι πρωινοί να έρθουν οι βραδινοί, ανάβει η πρώτη σπίθα της χαλάρωσης και αρχίζουν τα spritz, οι παγωμένες μπύρες και τα κρασιά με τα ωραία συνοδευτικά τους να γεμίζουν το οπτικό πεδίο, γέλια, αποσυμπίεση, η ζωή δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. 

    Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις αλμυρές τάρτες του, είναι απερίγραπτα νόστιμες! 

    Ohh Boy
    Αρχελάου 32, Παγκράτι, τηλ. 2111838340
    ohhboy.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    17 διευθύνσεις στις οποίες θα φας το καλύτερο sushi στην Αθήνα

    Στο ντοκιμαντέρ του 2011 «ο Τζίρο ονειρεύεται σούσι» ο Daisuke Nakazawa είναι ένας μαθητευόμενος σεφ που ξεσπά σε κλάματα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot