spot_img
More

    Στο Kitchen Lab για brunch, homemade sandwiches και smoothies!

    Το ξακουστό στέκι στην Αγία Παρασκευή σε μυεί στο γαστρονομικό σύμπαν του Άκη Πετρετζίκη με φρέσκιες, ποιοτικές προτάσεις για όλες τις ώρες!

    Μεσοτοιχία σχεδόν με το “αδελφάκι” του – το Burger AP – στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής – το Kitchen Lab μοιράζει τη δράση του ανάμεσα στο ισόγειο που παραπέμπει σε νεο-bistro του εξωτερικού και το ατμοσφαιρικό πατάρι σε στυλ φοιτητικού pad. Ένας απείρως inclusive χώρος, χαλαρωτικός και casual, που σχεδόν σου γεννά την επιθυμία να κάτσεις οκλαδόν σε κάποια από τις αναπαυτικές του πολυθρόνες, να “βουτήξεις” με τα μούτρα σ’ ένα αμαρτωλό pancake με toffee, μπανάνα και μπισκότο, και να απολαύσεις έναν καλοψημένο καφέ, κουβεντιάζοντας μέχρι το απόγευμα. 

    Εδώ καθημερινά οι εσπρεσιέρες σε προσκαλούν σε έναν χορό αρωμάτων, η κουζίνα ετοιμάζει a’la minute κάθε παραγγελία με τη φροντίδα και την προσοχή που θα σου’φτιαχνε πρωινό η μαμά σου και οι ταμίες σε τρατάρουν κάποιο brownie ή κέϊκ “για το καλό”. Μιλάμε δηλαδή για μια εμπειρία των 5 αισθήσεων, fun και καθόλου επιτηδευμένη, από ένα “δεμένο” team που φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει και να αισθάνεται περήφανο μέλος της ευρύτερης επαγγελματικής “οικογένειας” του Άκη. 

    Στο Kitchen Lab ο κατάλογος είναι απλός αλλά όχι απλοϊκός. Από τα πεντανόστιμα σάντουιτς που συνδυάζουν ανάμεσα σε 2 ψωμάκια γεύσεις που απογειώνουν (λατρέψαμε το νεοαφιχθέν bagel με σολομό, τυρί κρέμα, horseradish, ρόκα, αγγουράκι τουρσί, παντζάρι και dijon mustard – ένα match made in heaven – αλλά και το healthy breakfast sandwich με ομελέτα ασπράδι, καπνιστή γαλοπούλα, καλαμπόκι και τυρί light σε ψωμί ολικής άλεσης, αργής ωρίμανσης), μέχρι τις φρεσκότατες σαλάτες – που είναι vegan και vegetarian friendly (ξεχωρίσαμε τη χορταστική και δροσερη κινόα με φακές, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς και lime dressing), το Kitchen Lab βάζει check στην ποιότητα, τη γεύση, την έμπνευση και τη φρεσκάδα. 

    Και πάμε στη “ναυαρχίδα” του όλου εγχειρήματος, το brunch, το οποίο εδώ είναι η καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία. Η εμπειρία του Άκη στην κουζίνα, αυτό το μόνιμο “σκάλισμα” της γεύσης που διακατέχει κάθε δημιουργικό και χαρισματικό μάγειρα, αποτυπώνεται σε american-style προτάσεις που έχουν κάτι για όλους. Οι stars κάθε brunch menu που σέβεται τον εαυτό του, το Croque Madame και τα Eggs Benedict, εδώ φαίνεται να βιώνουν μια ιδανική εκδοχή, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε γεύση. Απολαυστικά, “πολυδιάστατα” στη γεύση τους και βελούδινα στην υφή τους είναι προφανή must επιλογή. Πέραν αυτών, μπορείς να εξερευνήσεις “νέα μονοπάτια” με το χορταστικό και πεντανόστιμο English Breakfast, με αβγά τηγανητά πάνω σε φρυγανισμένο brioche, μπέϊκον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντοματίνια, baked beans και hash browns (μια αποκάλυψη!), αλλά και να κινηθείς σε πιο healthy “διαδρομές” με το Superfood Breakfast ή το Avocado Toast, με λάδι βασιλικού, ρόκα, ντοματίνια, lime και φρέσκο κόλιανδρο. 

    Στο Kitchen Lab τα smoothies είναι θρυλικά και σε προτρέπουμε να τα δοκιμάσεις ακόμα και άνευ θερμιδικών “τύψεων” μιας και η healthy εκδοχή με γιαούρτι-μέλι-καρύδια είναι εξίσου απολαυστική! Αλλά και τα Protein Shakes, που χωρίζονται σε “στόχους”, όπως Build Up (με whey πρωτεϊνη μπανάνα με γάλα, ταχίνι, μπανάνα και σουσάμι), Recovery (με φυστικοβούτυρο!), Boost Up, κ.α., αξίζει να τα δοκιμάσετε! 

    Όλα τα παραπάνω, μαζί με τις νέες, ανανεωμένες φθινοπωρινές προσθήκες (στις οποίες όπως και για όλα τα items του καταλόγου γίνανε αλλεπάλληλες δοκιμές για το εξαιρετικό αποτέλεσμα), μπορείς πλέον να τα απολαύσεις και στο σπίτι ή το γραφείο μέσω της Wolt. 

    Kitchen Lab
    Ανθυπολοχαγού Τασσοπούλου 2, Αγ. Παρασκευή, τηλ. 2106016779
    www.kitchenlabcafe.com
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα

    Οι κρέπες - οι κομψές κι ευέλικτες λιχουδιές με τις οποίες μας προίκισε η γαλλική κουζίνα - είναι κάτι...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot