spot_img
More

    Ramon Brunch Project: Έργα και ημέρες ενός γνήσιου brunch spot στην Αγία Παρασκευή

    Κάποια μαγαζιά σε κερδίζουν αμέσως, μόνο και μόνο με την όψη τους και πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε σου έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή τους. Μερικά από αυτά στη συνέχεια σε απογοητεύουν, καθώς στο κομμάτι της γεύσης και της ποιότητας δεν τα πάνε και τόσο καλά, είναι όμως και κάποια που σε ενθουσιάζουν ακόμα περισσότερο, καθώς σου προσφέρουν ευχαρίστηση σε όλα τα επίπεδα.

    Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και το Ramon Brunch Project. Στην οδό Παπαρηγοπούλου 69, στην Αγία Παρασκευή, στέκει εντυπωσιακό, να σου τραβάει την προσοχή με την τέλεια είσοδο, που συνδυάζει το γήινο του τούβλου με την ανάλαφρη αίσθηση που δίνει η τιρκουάζ τζαμαρία και εντυπωσιακό logo. Το όνομα προέρχεται από τον αγαπημένο σκύλο του Στέφανου Άρχου και αντικατοπτρίζει όλη αυτή την αφοσίωση και τη φροντίδα που λαμβάνεις εδώ ως θαμώνας.

    Σε ένα υπέροχο περιβάλλον με μίνιμαλ διάθεση αλλά κομψότητα, θα βρεις καφέ στα καλύτερά του, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τον κάνουν πραγματικά απολαυστικό, καθώς ο Στέφανος θέλησε να μοιραστεί απλόχερα το πάθος και την πολύχρονη εμπειρία του πάνω στο αντικείμενο.

    Σαφώς, διαβάζοντας τον όρο “Brunch Project”, οι προσδοκίες κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα και βεβαίως το Ramon δεν θα σε απογοητεύσει. Ένας πολύ πλούσιος κατάλογος, τόσο σε επιλογές όσο και σε γεύσεις, σίγουρα θα αφήσει καλά χαραγμένο το γευστικό του αποτύπωμα στο μυαλό σου.

    Scrambled eggs με καπνιστό σολομό, κατίκι Δομοκού και σχοινόπρασο σε ψωμί Βαυαρίας, Vegan bruschetta, με guacamole, μανιτάρι Portobello ψητό, πίκλα κρεμμυδιού και ντοματίνια confit ή λαχταριστό Croque Madame με ζαμπόν καπνιστό, ψημένο σε πλούσια αρωματική μπεσαμέλ είναι από τις στάνταρ αγαπημένες επιλογές. Τα Pancakes βεβαίως έχουν την τιμητική τους, ενώ τα bowls σε εντυπωσιάζουν με τα υλικά που περιέχουν. Ξεχωρίσαμε το Blueberry oatmeal bowl με γάλα καρύδας, γιαούρτι, μέλι, σιρόπι αγαύης και blueberries, απόλυτα θρεπτικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για απόλυτη ευεξία. 

    Το Ramon Brunch Project με την απαράμιλλη μίνιμαλ ομορφιά του, την προσήλωση στην φροντίδα και την ποιότητα, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο κύκλο ανθρώπων που το αγαπούν και το στηρίζουν και αυτό γιατί με τον μοναδικό του χαρακτήρα, τους όμορφους ανθρώπους του και την αυθεντικότητα που βγάζει προς τα έξω με το πιο ανεπιτήδευτο και ανθρώπινο τρόπο, μιλάει στην καρδιά και κερδίζει την καρδιά.

    Ramon Brunch Project
    Παπαρηγοπούλου 69, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2152158585
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    V for Vaping: Τα καλύτερα vape shops στην Αθήνα

    Τον Αύγουστο του 2015, ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) δημοσίευσε μια εκτενή αναφορά για τα...

    Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

    Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot