spot_img
More

    Safe House: Η ιδανική ανάπαυλα κάτω από τη γοητεία του βουνού

    Λεωφόρο Διονύσου και Βάκχων 1, Διόνυσος. Ένα σημείο που προμηνύει τη βακχική ένωση με τη φύση σε προφανώς urban έκδοση. Το Safe House, που σε καλωσορίζει στη φυσικά όμορφη αυτή γωνία, είναι συνυφασμένο με τις καλοκαιρινές εξορμήσεις πριν ή μετά την παραλία, με τη δροσιά από τις πυκνές δενδροστοιχίες του βουνού, σε απόσταση αναπνοής. Όμως όπως πολύ συχνά θα ακούσεις εδώ “mountains are calling you” και τύπος του βουνού ή όχι, σίγουρα εκείνο σε καλεί όλες τις εποχές, ανεξαιρέτως.

    Το χειμώνα απολαμβάνεις τη θαλπωρή του εσωτερικού, εκεί που το ξύλο κυριαρχεί, με τις ιδιαίτερες κατασκευές και τα εντυπωσιακά, μικρά και μεγάλα memorabilia που στολίζουν το χώρο να σου τραβάνε την προσοχή, ενώ το καλοκαίρι μπορείς να ρουφήξεις καθαρό αέρα στον εξωτερικό χώρο που μοιάζει με βεράντα καταφύγιου, ατενίζοντας απέραντο και γαλήνιο πράσινο, πίνοντας κάτι δροσερό κι αναζωογονητικό.

    Το Safe House μεταδίδει τη χαλαρή του διάθεση, τη ζεν φιλοσοφία του και σερβίρει υπέροχες γεύσεις κάθε στιγμή που θα επιλέξεις να το επισκεφτείς. Το πιο ευοίωνο ξεκίνημα μιας ξεχωριστής μέρας στην εξοχή, χαρίζει ο καλοψημένος καφές που υπόσχεται με το άρωμα του άμεση τόνωση, ενώ τα ολόφρεσκα smoothies με superfoods σου χαρίζουν άμεση σωματική ανάταση και συνοδεύουν ιδανικά τα superbowls, τις αφράτες ομελέτες και τα πλούσια sandwiches. 

    Καλοψημένες πίτσες, δροσερές σαλάτες και μπρουσκέτες  με εκλεκτά υλικά γίνονται γευστικοί συνοδοιπόροι για την μπύρα, το κρασί ή το καλοφτιαγμένο cocktail σου, δίνοντας σου μια έντονη αίσθηση πληρότητας ενώ τα πιο νόστιμα γλυκίσματα, όπως βελούδινο banoffee, χειροποίητα cakes και άλλες γλυκές δημιουργίες, υπόσχονται εκστατική απόλαυση μέσα στην αύρα της φύσης.

    Το Safe House είναι ένα αληθινό καταφύγιο, που σε αγκαλιάζει με φιλόξενο, ελεύθερο πνεύμα και κάνει την καρδιά σου να αγαλλιάζει μέσα στην ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος που αντικρίζεις. Ένα μέρος να ηρεμήσει η ματιά και να πέσουν οι ρυθμοί μέσα σου, να δημιουργηθούν πρωτόγνωρες αναμνήσεις. Αναμνήσεις που μπορείς να κάνεις απτές, μέσα από τα items του ομώνυμου brand και που θα βρεις στον ειδικά διαμορφωμένο retail χώρο. Ρούχα και αξεσουάρ, με ταξιδιάρικη διάθεση και πολλή φινέτσα, πετσέτες, καπέλα και μαγιώ που θα τα δεις να κάνουν κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου σε κοντινούς και πιο εξωτικούς προορισμούς μαζί με τους φίλους και θαμώνες του μαγαζιού με το hashtag #safehouseiseverywhere!

    Safe House 
    Λεωφόρος Διονύσου & Βάκχων 1, Διόνυσος, τηλ. 2108005693 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Διακοπές και εύρεση εργασίας: Οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το επόμενο level

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Οι διακοπές μας εκτός από...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    8 εστιατόρια στην Αθήνα που μιλούν… άπταιστα ιταλικά (+8 iconic πιάτα από 8 περιοχές της Ιταλίας)

    Όταν ακούς για ιταλική κουζίνα, ο νους σου κατευθείαν πηγαίνει σε πλούσιες μακαρονάδες και πίτσες. Και όχι άδικα, αφού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot