spot_img
More

    Pappet Unchained: Η νέα άφιξη στον Άγιο Δημήτριο ήρθε για να κάνει την διαφορά

    Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ, αλλά σε περιόδους περίεργες που θα έλεγες ότι δεν προσφέρουν καμία απολύτως ευκαιρία και ουσιαστικά δένουν τα χέρια προς κάθε δραστηριότητα, υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι τολμηροί, που σπάνε τα σχοινιά της αμφιβολίας, σκέφτονται out of the box και με δημιουργική αυτοπεποίθηση θα έλεγα, μας χαρίζουν νέους χώρους με φρέσκια οπτική που γίνονται πολύ γρήγορα τα νέα στέκια της πόλης.

    Κάπως έτσι προέκυψε και το Pappet στον Άγιο Δημήτριο, κατά τη δύσκολη για πολλούς περίοδο της καραντίνας, που ήρθε με την ανατρεπτική του νοοτροπία να ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες της περιοχής. Σε ένα ιστορικό κτίριο, με έντονη ενέργεια στην οδό Λουκή Ακρίτα 2, εκεί όπου στο παρελθόν στεγαζόταν αρχικά το αστυνομικό τμήμα κι έπειτα ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ο Ηλίας και ο Μιχάλης, τόλμησαν και κατάφεραν να στήσουν έναν χώρο φρέσκο και νεανικό που ενθουσιάζει με κάθε μικρή λεπτομέρεια.

    Το statement μέσα από την αυτόνομη μαριονέτα με τα σπασμένα δεσμά και το μότο “no strings attached” απλό: τα πάντα γίνονται για να ευχαριστηθούν οι φίλοι του μαγαζιού με τρόπο έξω από νόρμες. Παρόλα αυτά ένα οξύμωρο φαινόμενο σχηματίζεται καθώς αυτό το Pappetακι γίνεται το κόλλημα σου και συνδέεσαι μαζί του μοναδικά, καθώς η κινητήριος δύναμη εδώ είναι η αγάπη και την αντιλαμβάνεσαι άμεσα να ρέει μέσα σε καθετί.

    Χώρος που αμέσως σε βάζει σε παιχνιδιάρικη διάθεση, με έντονα χρώματα, λουλούδια και όμορφες floral λεπτομέρειες που σου ανοίγουν την καρδιά και σε εισάγουν άμεσα στο κλίμα και την ανάλαφρη νοοτροπία του μαγαζιού. Κι επειδή αναφέρθηκα στην αγάπη, εδώ τους αγαπάνε και τους φροντίζουν όλους με τον ίδιο τρόπο. Οι τετράποδοι φίλοι λαμβάνουν ακριβώς την ίδια περιποίηση με τους υπόλοιπους θαμώνες, καθώς με το καλωσόρισμα σερβίρονται νεράκι σε ειδικό μπολάκι και λιχουδιά. Εγώ αυτή την κίνηση πάντως την λάτρεψα!

    Οι όμορφες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ βεβαίως! Ο ενθουσιασμός που προκαλεί με την εμφάνιση, παραμένει και όταν γευτείς την ουσία και το Pappet στέκεται αντάξιο όλων των περιστάσεων από το πρωί ως τις βραδινές ώρες! Η μέρα πάντα γίνεται πιο όμορφη όταν απολαμβάνεις εξαιρετικό καφέ, πολύ περισσότερο όταν αυτός συνοδεύεται με πολύ δυνατό πρωινό με λαχταριστά Pappet toasts (french toast σε brioche) ή δροσερά και υγιεινά yogurt bowls.

    Από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Pappet είναι το brunch, καθώς ο κατάλογος περιλαμβάνει όλα τα must του είδους, από αυγά σε διάφορες εκδοχές, μέχρι pancakes σε γεύσεις αγαπημένες και οικείες σε όλους μας (bueno, καραμέλα, κ.α.). Για όσους προσέχουν λίγο παραπάνω αλλά δεν θέλουν έκπτωση στην απόλαυση, η white omelete καταρρίπτει την ιδέα υγιεινό άρα ξενέρωτο, καθώς αποτελεί έναν συνδυασμό από ασπράδια αυγών, γαλοπούλα, αβοκάντο, φιλέτο κοτόπουλο και φύτρες φασολιών που μόνο εκρήξεις προκαλούν στον ουρανίσκο.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας μπορείς να γευτείς club sandwiches με βάση ψωμί τσιαπάτα, πολύ ιδιαίτερα και νοστιμότατα, αλλά και προκλητικά burgers, όπως το Mexican με black angus, bacon, χειροποίητες πίκλες και άλλα. Αν προτιμάς πιο ελαφριές και δροσερές γεύσεις και υφές, οι σαλάτες ζυμαρικών με pesto ή σολομό, αποτελούν ιδανική επιλογή. Ολόκληρο το μενού περιλαμβάνει ψαγμένες γεύσεις με βάση φρέσκες πρώτες ύλες και σε γενικές γραμμές στηρίζεται στην εποχικότητα και απευθύνεται σε κάθε διατροφική κουλτούρα, καθώς περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για vegan και vegetarian φίλους.

    Και καθώς στον Άγιο Δημήτριο ο ήλιος αρχίζει να δύει, στην μπάρα κάνουν την εμφάνισή τους τα shakers, τα μαγικά φίλτρα των mixologists με τα homemade σιρόπια, για να μετουσιωθούν σε συνδυασμό με πολύ ποιοτικά ποτά, σε δροσερά cocktails, με αναπάντεχα ισορροπημένους συνδυασμούς υλικών. Υπό τους ήχους μουσικής που σου χαϊδεύει διασκεδαστικά το αυτί, μπορείς να απολαύσεις εκρηκτικές επιλογές στην μπάρα του, αλλά και to go σε μπουκαλάκι των 200ml.

    Πιθανότατα, όλα όσα σου ανέφερα, σε δελέασαν και θες να πάρεις μια γεύση. Το Pappet σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες το συντομότερο ή μπορεί να είσαι ο επόμενος σταθμός του πολύ εξυπηρετικού delivery σε όλα τα προϊόντα!

    Αν έπρεπε να επιλέξω ένα τραγούδι που να χαρακτηρίζει το Pappet, θα ήταν το “My Way” από Frank Sinatra. Και αυτό γιατί ο Μιχάλης και ο Ηλίας, τα κατάφεραν τέλεια με τον δικό τους τρόπο και σε πείσμα των καιρών δημιούργησαν κάτι ξεχωριστό σε μια περιοχή που το νεανικό κοινό ζητούσε μια fun στέγη! Θα το δεις πάντα πλημμυρισμένο με κέφι και φρέσκα χαμόγελα που συμπληρώνουν τόσο αρμονικά όλο το concept, να σου κλείνει πονηρά το μάτι για να γίνει ο επόμενος αγαπημένος σου προορισμός.

    Pappet
    Λουκή Ακρίτα 2, Αγ. Δημήτριος Αττικής, τηλ. 2109757056
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Tα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα για γλυκές, αριστουργηματικές δημιουργίες

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot