Το brunch στην Αθήνα δεν είναι απλώς μια τάση – είναι μια φυσική εξέλιξη μιας γαστρονομικής κουλτούρας που συνδυάζει την ευρωπαϊκή φινέτσα με τη μεσογειακή αφθονία στα υλικά.
Από τα πρώτα αθηναϊκά καφενεία του 19ου αιώνα, όπου η κοινωνικοποίηση γύρω από το φαγητό ήταν θεμελιώδες στοιχείο της καθημερινότητας, μέχρι τα σύγχρονα brunch στέκια που αντλούν έμπνευση από παγκόσμιες γαστρονομικές σχολές, η πόλη έχει διαμορφώσει τη δική της ταυτότητα σε αυτόν τον δεκατιανό γευστικό θεσμό.
Πλούσιες γεύσεις, φρέσκα τοπικά προϊόντα και η αθηναϊκή αίσθηση της φιλοξενίας συνθέτουν έναν καμβά όπου το brunch δεν είναι απλά ένα γεύμα, αλλά μια εμπειρία που δε μπορεί να λείπει από την ζωή μας. Νέες αφίξεις και κλασικές αξίες – μαζί με το καλοκαίρι που απλώνει τα τραπέζια έξω – είναι η τέλεια αφορμή για άλλο ένα αφιέρωμα!